Fast rente til alle

Det nye år byder altid velkommen med en masse faste udgifter. De skal selvfølgelig betales, og bagefter er der måske ikke meget tilbage til sjov. Der skal selvfølgelig være plads til sjov, og derfor er Januar også en af de måneder på året, hvor der bliver taget mange hurtig lån.

Det er vigtigt at lave en sammenligning af dine muligheder, inden du vælger et af disse hurtig lån, for der kan være ganske betragtelige forskelle i hvor meget det koster dig at låne pengene.

En af de nye spillere på markedet er Acceptlån (ja lånet er i familie med acceptcard, hvor man kan få kreditkort), og her får alle samme rente på deres lån, lige meget hvor lav eller høj man er. Det betyder selvfølgelig ikke at det altid er det bedste forbrugslån for dig. Men så ved du hvad du skal af med til at starte med. Mit råd er at du også ansøger et par andre steder, for at stille vilkår for lånene over for hinanden. På denne måde kan du meget lettere se hvad der vil være billigst for dig, og den situation som du nu en gang skal låne penge til.

Sammenlign Acceptlån med andre forbrugslån her.

 

Hvad jeg ville bruge penge på, hvor jeg tog et forbrugslån

Jeg vil gerne ud og rejse noget mere i 2017. At rejse er at leve, som en kendt dansker en gang sagde. Selvom jeg elsker at være hjemme, og se en god film eller lignende, så er der altså også noget ved at komme lidt væk fra skærmen derhjemme. Så jeg vil gerne ned sydens varme og blive bagt igennem snart. Det leder mig dog også til det næste. I 2017 så kommer jeg til at bruge flere penge på at tage i biografen. Det er lidt dyrt i Danmark, at gå i biografen, men jeg vil helt sikkert mene at det er alle pengene værd. Den store skærm gør bare et eller andet for mange af de store film. Jeg har f.eks. lige været inde og se den nye starwarsfilm. Sådan en film skal man helst se på en rigtig stor skærm, og så kan jeg selvfølgelig heller ikke vente indtil det er muligt at se den på mit eget tv.

Hvad ville du bruge et forbrugslån til? Skriv gerne en kommentar nedenfor 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *