Luksusfælden – jeg har brugt mange timer på at se det show i tv’et

Det er forskellige mennesker hver gang, men alligevel er de fleste episoder ret ens, når man har set nogle sæsoner. Jeg syntes dog det er super afslappende, at se hvordan andre mennesker har mere rod i deres økonomi end jeg har. Jeg har en tv pakke fra Viasat, og derudover har jeg så valgt at have viaplay, så jeg har adgang til flere af sæsonerne fra Luksusfælden, og har den seneste tid, kunnet se en ny episode hver eneste dag.

Når man ser sådan et show, så får man altså virkelig set nogle spøjse typer, og nogle gange er det helt mærkeligt at se dem som slet ikke kan gennemskue at de ikke gør det rigtige i deres økonomi. Selv når de så får at vide hvad der skal til for at rette op på deres privatøkonomi, så stejler de fuldstædig. Det syntes jeg så næsten er lidt sørgeligt. De fleste gange, så ender teamet dog med at spare dem for en masse penge.

Jeg syntes det er tv der er værd at se, når man bare skal flade helt ud, og ikke behøver underholdning med 100 i timen.

Har du ikke allerede tv kanaler, hvor du kan se Luksusfælden, det vil sige tv kanalen 3, eller adgang via viaplay, så kan du blive klogere på tv pakker på tvudbyder.nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *